New York: Manhattan, Midtown

Midtown är den mest besökta turistområde i världen. I Midtown finner ni bland annat Rockefeller Center, Times Square och Flat Iron Building som ni ser ovanför. Att besöka dessa platser samt mångra andra onämda platser inom en dag var sjukt. Jag bockade av minst 10 saker från min bucketlist, och tro mig, min bucketlist är inte lätt att uppfylla. 
 
Rockefeller center. Det var inte förrens när jag och mina två bästa vänner åkte upp till Top of the Rock, då jag insåg att jag befann mig i min drömstad, New York. Den stunden var mitt livs bästa stund. Utsikten blev man helt amazed av, kroppen bara rös. En utsikt var över downtown där Empire State Building låg i centrum, medan den andra utsikten var över Central Park samt Uptown. Jag minns hur Selma och Paow bara skrattade åt mig när jag fastnade min blick på utsikten och samtdigt lyssnade Glee låten Roots before Branches haha. Jag förstår att det säkert såg löjligt ut men att kombinera musik tillsammans med en enastånde utsikt, kan man uppnå en himmelsk moment. 
 
Times Square, en plats som får dig tappa hakan. Händer så himla mycket, att det är svårt att smälta in allt man ser. Alla skärmar och reklamskyltar, alltså wow säger jag bara. Sedan har aldrig sett så många människor på en och samma gång. Mest besökta turistområde under hög turistsäsong, det kanske inte syns på bilderna, men det var otroligt många människor där. Fick en till Glee moment där, då jag tänkte tillbaka till den sista avsnittet på säsong 2 i Glee, då the New Directions besökte New York. Det är verkligen många serier och filmer som har tagit plats på denna häpnadsveckade område.
 
Vi såg även den första skyskrap som byggdes i New York, vilket är the Flat Iron Building. Mina förväntingar var inte så höga. Tro inte att jag inte så fram emot att se byggnaden, men efter att ha sett så sjukt många skyskrapor så tror man den inte är så märkvärdig tillskillnad från dem andra byggnaderna, men gud vad jag hade fel. The Flat Iron Building stack verkligen ut. Den var så häftig byggnad, att jag bara fick gåshud av att se den.
 
Sammanfattvis var denna dag mitt livs bästa dag, och att få dela den tillsammans med mina två bästa vänner kunde det inte blivit bättre.
 
Stay tuned.
Peace
 
Anonym:

Jag fick också gåshud av att bara se på flat iron building. Sanning

Kommentera inlägget här: