New York: Manhattan, China Town & Little Italy

Samma dag som vi besökte Greenwich Village, så besökte vi China Town och Little Italy. Jag som vanligt var super taggad. Man kunde inte tro att dem båda områderna låg precis brevid varandra, eftersom det kändes som två helt olika platser.
 
I China Town var det endast kinesiska butiker och skyltar som stod i kinesiska. Det befann nästan endast kineser i området, och många kunde endast tala kinesiska. Jag vart sugen på räkchips och beslöt att fråga fram mig vart i China Town jag kunde hitta det. Det tog långt tid för mig att hitta kineser som "förstod" engelska. Det var som att man inte var i USA utan snarare kändes det som att man var i Kina. Nackdelen med China Town var att det stank fisk överallt, men bortsett från det var det en väldigt trevlig plats.
 
Little Italy enligt mig var en mycket mysigare samt mer behaglig plats än China Town. Mycket renare, många uteseveringar, finare byggnader samt luktfri. Vi åt lunch i en Italiensk resturang vid namnet Caffe Napoli där jag beställde lasange. Så gott! Jag vart sugen på Italiensk glass, eller som Italienarna kallar Gelato. Men efter lasangen så fanns det ej mer plats för magen. Nästa gång jag besöker denna plats, så måste jag testa.
 
Stay tuned.
Peace
paulina:

Hahah räkchipsen

Kommentera inlägget här: