New York: Brooklyn, Coney Island

Inte kan man tro att man finner badstränder eller nöjesparker i New York, särskilt så nära intill Manhattan. Men vi hittade en kombination av dem båda söderut av Brooklyn, vid namnet Coney Island. 20 minuter från innestan med New York tuben. Åka dit är ett måste om du är i New York under sommaren.
 
Vi åkte tidigt på morgonen, och när vi kom fram var det knappt några människor där vilket var super skönt, speciellt när det vanligtvis är fullproppad med folk 24/7 överallt i New York. Vi tog med oss filtar och lakan från lägenheten, och satte oss nära havet, och därefter tog jag mitt första dopp i Atlanten. Det var så skönt, och man kände sig att man hade hamnat i vacker sommarparadis, vilket man inte skulle kunna tro att man kan hitta i denna storstad.
 
Karusellåkning och fastfood ätande skedde senare på eftermiddagen då stranden sakta och sakta börja bli fullsatt. Vi åkte den kända parishjulen som hette Wonder Wheel, vilket gav oss en perfekt vy över Coney Island Beach. Denna plats kändes också som en man plats man tidigare har varit på fastän man ej har gjort det. Anledningen till det är pågrund av alla filmer och serier, exempelvis Beyonces musikvideo XO där hon vandrar runt denna plats.
 
Stay tuned.
Peace
madabouttea.se:

Men nej så härligt det ser ut!!

Svar: Tusen Tack! <3
Shan Waliullah

Kommentera inlägget här: