New York: Manhattan, Upper East Side & Upper West Side

Hello Upper East Sider's, Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite. Haha nej jag driver.
 
Denna Inlägg är när jag och mina två bästa vänner besökte Upper East Side samt Upper West Side. Om ni ser bilderna ovanför så ser ni platser där Glee och Gossip Girl har utspelats sig. Bland annat ser ni Chucks hotel The Empire, The Met steps som Dominerades av Blair och Lincoln Center Fountain som omringades av the Glee Club när de besökte New York för första gången.
 
När vi var på Upper East side, så besökte vi the Metropolitan Museum of Art, vilket är ett av världens största och mest betydelsefulla konstmuseum. Museumet har en samling med över två miljoner konstverk. När vi var där, så var det precis så Ross beskrev till Joey på tv-serien Vänner hur museumet såg ut. Väldigt häftig plats. Några blocks längre norrut från The Met, fann vi Guggenheim Museet. Tyvärr var det stängd den dagen vi besökte, men jag har fått höra av andra att den museet är också värd att besöka.
 
När vi besökte Upper West Side, behövde jag se Lincoln Center direkt eftersom så många scener från Glee har utspelats där. Ni som inte vet är jag en hardcore fan av tv-serien Glee, och ni kan inte förstå lyckan som uppstod när platsen började synas från långt håll. Fatta att befinna sig exakt samma plats där Santana Lopez och Rachel Berry har varit på. Goals haha.
 
Stay tuned.
Peace