New York: Arlanda till JFK - Airport

Dagen hade äntligen kommit. Efter att ha väntat i cirka 200 dagar efter att ha bokat, hade dagen anlänt då jag och mina två bästa vänner, Selma och Paulina, skulle åka till New York och vara där i ungefär 2 veckor. Resväskan var färdigpackad och klar. Passet och fickpengarna låg i handbagaget. Ja, allt var i princip fixat. Det enda som var kvar för mig var att ta mig över Atlanten med flyg.
 
Åh lord have mercy hade jag inte väntat mig draman som uppstod resan dit haha! Det enda jag behöver säga är att jag fick delta flertal random checkups på mig (cuz min skincolor ofcourse, samt my religon perhaphs?).  Men i slutändan var det bara roligt. Dessutom uppstod det lite mer drama i flyget när den jobbiga paret framför oss fällde ner sina stolar och hade dom nerfällda under hela 8 timmars flygresan då mina långa ben var typ fastklämda. Vart en del irriterade sparkar på deras säten säger jag bara haha.
 
Skämt åsido så vart resan dit sammanfattvis sjukt roligt. Jag och mina vänner tar aldrig något seriöst, och vårt grova humor kan göra exempelvis en renging begravningsdag till att bli en dag med mycket skratt och positiva moments.
 
Om resan till New York var så bra så kan ni inte föreställa oss dagarna som vi var i New York var. Bästa staden med bästa människorna blev till den bästa resan någonsin.
 
Stay tuned.
 
Peace
fgodling.blogg.se:

Wohoooo!!! Finally är du back at the blog! Så pepp att få läsa!!!

paulina:

whop whop

Kommentera inlägget här: