Tacokväll och filmys hos Daniela <3

Hälften av gänget samlades hos Daniela i Stora Essinge för någon helg sen då vi hade tacokväll hos henne. Älskar när många av oss bara samlas och gör något tillsammans. Det blir svårt att samla alla oss 11 samtidigt men ändå är det många som kan dyka upp när något blir av. Ni är bäst <3-gruppen!
 
Annars har allt bloggande varit sisådär. Har börjat plugga nu, och förhoppningsvis börjar jag snart i KI. Dessutom fick jag en nytt jobb idag, vilket känns väldigt bra! Nu kan ni hitta mig i olika förskolor och fritidsverksamheter runt om i Nynäs haha!
 
Och jag har fått väldigt många frågor angående Jamaica. Har endast berättat detta till fåtal av mina vänner angående min flytt, men ändå har många skrivit och frågat mig om varför jag inte har flyttat än. Kom ju på att jag hade bloggat om det tidigare haha så därför fick många reda på det. Men nej jag är kvar här i Sverige och kommer endast åka ner dit på besök. Kommer kanske spendera där en längre tid efter nästa sommar beroende på när min utbildning i KI startar men annars än så länge ska jag vara där under jul och nyår.
 
Här är bilder från tacokvällen hos Daniela: