Hårklippning samt framtidsplaner


Idag har jag haft en lång skoldag inkluderat med en lång håltimme. Som vanligt på Onsdagar klipper jag mig hos min barndomsvän, Hawzhin i hennes salong. Blev snyggt som vanligt. Senare har jag och Paow fått så mycket damp på många i skolan, och därför behövde vi läxa upp några och sedan njuta av goda saker från Coop för att vi hade förtjänat det. Efter skolan drog jag runt till olika butiker för att hitta en vår jacka samt skor. Man känner verkligen hur våren börjar kika fram!
 
Nu är man hemma, och studerar svenska, och imorgon är jag ledig! Fast det innebär inte att jag har det pluggfritt, snarare tvärtemot... Ska skriva en lång engelska uppsats, som jag inte har börjat på, och som ska handla om NASA Rymdstation. Sedan ska det lämnas in överimorgon. Imorgon kommer även släkten hit , därför vill jag helst få det gjort innan kusinerna kommer!
 
Förresten det är 99 dagar kvar till studenten! Kan inte riktigt fatta det, men det är väldigt mycket press från alla håll när det kommer till vad jag ska välja för högskola... Om allt går åt skogen kommer jag åka till Brooklyn i USA och bo hos min moster , sedan efter 3 månader då min visum har gått ut, ska jag bli en flykting där hahaha!
 
Stay tuned.
Peace
Kommentera inlägget här: