Jennifer och Haningemys

Har ni haft en bra söndag? Jag har iallafall haft det. Började med morgonmys hos kusinerna i Norsborg. Sedan runt två tiden skulle jag gå över till Jennifer som bor i Handen. Påvägen dit upptäckte jag en otrolig genväg. Jag hittade nämligen en buss från Masmo till Handenterminalen som tar drygt 35 minuter! Ni anar inte hur glad jag blev. Hursomhelst var resan dit soft, och när jag väl kom fram så hade jag superkul hos dem. Två av mina bröder var där, och vi spelade en hel del, och pratade om det senaste. Fick även träffa Jennifers "nya" katt, som hade världsskön päls haha. Jag och J-Lo (aka Jennifer) spelade lite Sims 3. Vi gjorde en Frozen tema, vilket blev kul och lyckad. Hon och Nobel (min storebror) har nämligen tidigare gett mig Sims 4 som julklapp, och ni anar hur glad jag blev! Tack igen! Sedan spelade de Guild Wars 2. Har bestämt att jag ska också skaffa det.
Förresten i Fredags kollade jag på en av dem grymmaste animerade filmen jag någonsin har sett! Filmen heter "Frozen", och är en ny Disney film. Det roliga var att Disney filmen utspelades i Norrland. Därför hade de flesta karaktärer svenska namn till exempel Elsa, Anna och Hans haha. Fanns även en låt i filmen som var sjukt bra! Den heter "let it go" och jag rekommenderar er att lyssna på låten (se ovanför) men rekommenderar er även att se hela filmen.

Nu är jag hemma i Nynäshamn, och handlade precis mat till hemmet. Ska plugga även lite innan jag lägger mig, men också fixa och förbereda gym och skolmaterialen tills imorgon.

Stay tuned.
Peace

EMELIECATRINE:

Tack =) Öl, är du galen.. det är ju äppeljuice!

Svar: Jahaaa! Thats make more sense!
Shan Waliullah

amanda:

fina bilder :)

Svar: Taack så jättemycket!
Shan Waliullah

Lisa Radojewska:

Åh men va gott!

sV; JA ! jordnötsroppar är as gott!
Ha en bra måndag & en fin vecka!
Kram

Svar: Taack detsamma!! :D
Shan Waliullah

Liborius:

Lät som en bra söndag:) Jag hade också en bra söndag!

Svar: Vad bra!! :)
Shan Waliullah

Åsa:

Har också sett filmen, riktigt bra!

Sv: Kan jag intyga på att det var ;)
Kram

Svar: Visst är den!!
Shan Waliullah

Selma:

Vill också se Frozen!!

Svar: Vii kan se den tsm!
Shan Waliullah

Kommentera inlägget här: