Inställda planer!Igår kom jag sjuk till skolan, men dagen gick inte enligt vad jag hade planerat. Jag hade tänkt göra en sak, som vi fick skjuta upp till imorgon istället! Sedan efter skolan skulle Selma, Jossan och jag köpa presenter till Elvira som skulle firas idag i Reimersholm. Men eftersom jag har blivit ännu mer förkyld, att jag till och med inte kan prata, så är jag tvungen att ställa in mina planer som jag hade idag. Synd att jag har missats Elviras födelsedagsmiddag tre år i rad! 

Men det positiva igår var att Paulina och jag träffade bästa Selin! Vi satt och pratade i timmar, och det slutade att vi åt först i kungshallen sen precis efter fikade vi i Espresso house i Hötorget. Är rätt van att endast fika runt Rådmans med mina vänner, men denna Espresso house, som alltid har sett så liten ut utifrån var enorm inuti! Typ större Cafe 60, det var galet!

Jo men vad är mina planer idag? Eftersom mina ursprungliga  planer blev inställt, så har jag inga planer alls! Har iallafall ett uppdrag vilket är att bli FRISK!

Stay tuned.
Peace
Kommentera inlägget här: