2011-08-31

Hej! Idag hade jag det rätt trevligt faktist. Jag skulle egentligen börja 09.25 men det skulle vara nån friends övning klockan nio, så jag fick börja tidigare. Jag tog Gullmarsbussen, och fick sällskap av Hawzhin. Hon skulle till Fridhemsplan, så jag fick sällskap nästan hela vägen. Sen när jag kom fram, så skulle vi samlas i Aulan, så jag satte mig med Frida och Selma. Efter en timmes prat om mobbning o.s.v. så gick vi sedan till klassrummet, och där hade vi fler friends övningar. Sen skulle vi välja ut två representanter, en kille och en tjej, från klassen. Så jag hade rätt svårt att välja faktist. Sen så hade vi en och en halv timmes rast. Så jag, Frida, Elin.F , Julia.F och Daniela gick till en park, som låg mittemot statsbiblioteket. I parken tog vi massvis med kort, och åkte linbana, sen drog vi till donken och käkade hamburgare. Jag tog en annan variant av en kycklingburgare, inte Mcchicken meny, utan nån grillad kyckling med nån speciell sås. Och jag säger en sak, beställ aldrig den! Den smakade inte kyckling utan det smakade läskigt. Aja, sen var Elin fortfarande suget på något, så vi drog till hemmakväll, där Elin och Julia köpte godis. Sen drog vi tillbaka till skolan. När jag kom dit, så ville Pontus prata med mig, alltså min mentor. Han berättade till mig att jag hade blivit utvald som en friends representant, jag fick 29 röster av 32, helt sjukt! Blev skit glad, att så många personer i klassen tycker att jag är schysst! Det är alltid roligt att höra :D Ruba var den andra representanten, och vi båda ska imorgon vara med i en Friends utbildning, som kommer pågå hela dagen, synd att jag kommer få missa lektioner, vill ju inte komma bak med uppgifterna. Aja, sen hade vi matte. Jag och Selma ägde på det, vi typ gjorde skit många uppgifter och hade roligt samtidigt, så hon är min nya matte-partner. Sen hade vi Svenska. Vi hade nån slags prov, var inte säker vad, men det var ett slags test. Efter svenskan slutade. jag fick sällskap av Julia. B till västerhaninge, sen tog jag bussen hem själv. Nu är jag hemma och slappar lite. Tänkte plugga snart till Biologin, men jag måste bestämma mig vad för kläder jag ska ha på mig imorgon. Insparksfesten är ju då, så det kommer att vara trevligt.
Men jag ska dra nu, internet börjar bli lite knasig, men det kommer nog att bli bättre.  Aja seyaaa
Hej! Idag hade jag det rätt trevligt faktist. Jag skulle egentligen börja 09.25 men det skulle vara nån friends övning klockan nio, så jag fick börja tidigare. Jag tog Gullmarsbussen, och fick sällskap av Hawzhin. Hon skulle till Fridhemsplan, så jag fick sällskap nästan hela vägen.
 
Sen när jag kom fram, så skulle vi samlas i Aulan, så jag satte mig med Frida och Selma. Efter en timmes prat om mobbning o.s.v. så gick vi sedan till klassrummet, och där hade vi fler friends övningar. Sen skulle vi välja ut två representanter, en kille och en tjej, från klassen. Så jag hade rätt svårt att välja faktist. Sen så hade vi en och en halv timmes rast. Så jag, Frida, Elin.F , Julia.F och Daniela gick till en park, som låg mittemot statsbiblioteket. I parken tog vi massvis med kort, och åkte linbana, sen drog vi till donken och hemmakväll.
 
Sedan fick jag veta att jag och Ruba blev utvalda som en friendsrepresentanter så det var roligt, och vi båda ska imorgon vara med i en Friends utbildning, som kommer pågå hela dagen. Skönt att få missa lektioner.
 
Nu är jag hemma och slappar lite. Tänkte plugga snart till Biologin, men jag måste bestämma mig vad för kläder jag ska ha på mig imorgon. Insparksfesten är ju då, så det kommer att vara trevligt.
 
Men jag ska dra nu, internet börjar bli lite knasig, men det kommer nog att bli bättre.  Aja seyaaa