New York: Manhattan, Greenwich Village

Greenwich Village. Det är här man hittar New Yorks finaste bostäder, där välsituerade kändisar finns i varje hus. Denna välbärgade område spelas många, många scener in som har visats i både tv-serier och filmer.
 
Jag, Paulina och Selma tog bilder på Friends byggnaden samt på Carrie Bradshaw's apartment från Sex and the City som ni ser ovan. Vi gick även förbi Magnolia bakery och köpte ett par Cupcakes som tydligen även Carrie gör i serien. Super smakfulla och goda, rekommenderar dem starkt.
 
Vi gick även förbi Washington square park, som ni ser på den första bilden. Alltså den parken var så sjukt mysig. Den är belagt vid Fifth avenues ena ände, det vill säga att parken är central. Vi satt där tills det började bli mörkt, sen avslutade vi kvällen med att äta på snabbmatskedjan Five Guys, som låg strax utanför parken, vid Greenwich Village sidan. Sjukt gott!
 
Men ni som läser detta och inte har varit i Greenwich Village måste verkligen besöka dessa platser. Även om ni är i New York en weekend, besök ändå. Det som jag har redan bloggat om är också viktigt att besöka, men det finns många som åker till New York och missar dessa platser vilket är så synd. Jag själv vill flytta dit i framtiden but then i need to be a millionare haha.
 
Stay tuned.
Peace
 
 
Anonym:

I wanna be a millionaire...

Kommentera inlägget här: