New York: Manhattan, Upper East Side & Upper West Side

Hello Upper East Sider's, Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite. Haha nej jag driver.
 
Denna Inlägg är när jag och mina två bästa vänner besökte Upper East Side samt Upper West Side. Om ni ser bilderna ovanför så ser ni platser där Glee och Gossip Girl har utspelats sig. Bland annat ser ni Chucks hotel The Empire, The Met steps som Dominerades av Blair och Lincoln Center Fountain som omringades av the Glee Club när de besökte New York för första gången.
 
När vi var på Upper East side, så besökte vi the Metropolitan Museum of Art, vilket är ett av världens största och mest betydelsefulla konstmuseum. Museumet har en samling med över två miljoner konstverk. När vi var där, så var det precis så Ross beskrev till Joey på tv-serien Vänner hur museumet såg ut. Väldigt häftig plats. Några blocks längre norrut från The Met, fann vi Guggenheim Museet. Tyvärr var det stängd den dagen vi besökte, men jag har fått höra av andra att den museet är också värd att besöka.
 
När vi besökte Upper West Side, behövde jag se Lincoln Center direkt eftersom så många scener från Glee har utspelats där. Ni som inte vet är jag en hardcore fan av tv-serien Glee, och ni kan inte förstå lyckan som uppstod när platsen började synas från långt håll. Fatta att befinna sig exakt samma plats där Santana Lopez och Rachel Berry har varit på. Goals haha.
 
Stay tuned.
Peace

New York: Brooklyn, Coney Island

Inte kan man tro att man finner badstränder eller nöjesparker i New York, särskilt så nära intill Manhattan. Men vi hittade en kombination av dem båda söderut av Brooklyn, vid namnet Coney Island. 20 minuter från innestan med New York tuben. Åka dit är ett måste om du är i New York under sommaren.
 
Vi åkte tidigt på morgonen, och när vi kom fram var det knappt några människor där vilket var super skönt, speciellt när det vanligtvis är fullproppad med folk 24/7 överallt i New York. Vi tog med oss filtar och lakan från lägenheten, och satte oss nära havet, och därefter tog jag mitt första dopp i Atlanten. Det var så skönt, och man kände sig att man hade hamnat i vacker sommarparadis, vilket man inte skulle kunna tro att man kan hitta i denna storstad.
 
Karusellåkning och fastfood ätande skedde senare på eftermiddagen då stranden sakta och sakta börja bli fullsatt. Vi åkte den kända parishjulen som hette Wonder Wheel, vilket gav oss en perfekt vy över Coney Island Beach. Denna plats kändes också som en man plats man tidigare har varit på fastän man ej har gjort det. Anledningen till det är pågrund av alla filmer och serier, exempelvis Beyonces musikvideo XO där hon vandrar runt denna plats.
 
Stay tuned.
Peace

New York: Manhattan, China Town & Little Italy

Samma dag som vi besökte Greenwich Village, så besökte vi China Town och Little Italy. Jag som vanligt var super taggad. Man kunde inte tro att dem båda områderna låg precis brevid varandra, eftersom det kändes som två helt olika platser.
 
I China Town var det endast kinesiska butiker och skyltar som stod i kinesiska. Det befann nästan endast kineser i området, och många kunde endast tala kinesiska. Jag vart sugen på räkchips och beslöt att fråga fram mig vart i China Town jag kunde hitta det. Det tog långt tid för mig att hitta kineser som "förstod" engelska. Det var som att man inte var i USA utan snarare kändes det som att man var i Kina. Nackdelen med China Town var att det stank fisk överallt, men bortsett från det var det en väldigt trevlig plats.
 
Little Italy enligt mig var en mycket mysigare samt mer behaglig plats än China Town. Mycket renare, många uteseveringar, finare byggnader samt luktfri. Vi åt lunch i en Italiensk resturang vid namnet Caffe Napoli där jag beställde lasange. Så gott! Jag vart sugen på Italiensk glass, eller som Italienarna kallar Gelato. Men efter lasangen så fanns det ej mer plats för magen. Nästa gång jag besöker denna plats, så måste jag testa.
 
Stay tuned.
Peace