My Weekend

Igår mötte jag upp Agnes och Frida på stan för en julfika. Frida tog med sig sin kamera, och vi passade på att fota lite. Vi pratade om allt och inget, och senare mötte vi upp Julia strax innan vi började fika. Jag beställde julmuffins med vinter frapino. Har ingen aning vad bakelsen och drycken innehöll men det var supergott.
 
Sedan mötte vi upp Charlotte och därefter begav jag mig till Kista för en släktträff. Min kusin bad mig att köpa lite saker till henne från kista centrum, så efter att ha köpt bestämmde jag mig att gå till hennes lägenhet istället för att ta bussen vilket var en dum idé....
 
Jag tappade bort mig och i Kista kan man råka ut för sånt lätt eftersom varenda byggnad är av glas typ haha! Mysig kväll och bra sällskap blev det, och sedan övernattade jag där.
 
Just nu är jag hemma och Fanny är på besök. Det planeras resor och andra skoj, och senare på kvällen ska jag till Sara för att planera liknande event. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag.
 
Stay tuned.
Peace

Bowlingkväll

För precis en vecka sen mötte jag upp min favoritgäng som blev mina närmsta vänner som jag fick under gymnasiet. Nästan alla kunde komma, och vi beslöt för att mötas i Heron City. Vi åt först och Frida och jag fick uppleva lite drama när vi beställde mat från Taco Bar, tog typ hundra år för en att få mat då...
 
Hursomhelst gick vi viadre och bowlade vid Olerys, och mitt lag vann haha...säger vi.... Men det är verkligen kul att bowla, fick dock lite panik när jag bowlade och sen var metallstången som lägger ner alla käglor nere på banan och min bowlingklot slåg till den HAHA!! Därefter blev det fika på Amazon, supertrevlig kväll med mina bästa!
 
Lite bilder från kvällen tagna av Frida:

Halloweenkväll

Runt Halloween hade jag och mina vänner filmkväll hos mig, och övernattning för några av oss. Vi kollade på Cabin in the Woods som var förövrigt den sämsta filmen jag någonsin har sett. Jag bakade Halloweencupcakes och ananas paj, medan Frida hämtade och några av hennes cupcakes. Jag längtar verkligen till Julen då jag kan dela med mig mer av mina bakelser, speciellt mina Julgranscupcakes!
Här är lite bilder från den kvällen: