Inte långt kvar!


Igår, var jag sjuk men beslöt att åka till min moster och övernatta hos henne. Beslöt att träffa Paow och Selma spontant, och vi åt, pratade och diskuterade i Skärholmen. Har så kul med dessa två underbara människor att det är sjukt...
 
Idag fick vi våran STUDENTMÖSSOR!! Blev väldigt glad, och kan inte riktigt förstå att det är mindre än en termin kvar till vi, nf11, tar studenten! Hur sjukt är inte det?!  Andra bra nyheter är att vi skaffade vinterbalbiljetter idag, vilket jag är taggad på. Vinterbalen ska ägas rum i restaurang Mynchen, vilket är lite fancy haha...  Tills dess har jag fyra prov, sedan måste jag lämna in kostymen till kemtvätten. Men har även massvis med andra saker att tagga mig till. Mer av det delar jag med mig senare.
 
Stay tuned.
Peace
 

Inställda planer!Igår kom jag sjuk till skolan, men dagen gick inte enligt vad jag hade planerat. Jag hade tänkt göra en sak, som vi fick skjuta upp till imorgon istället! Sedan efter skolan skulle Selma, Jossan och jag köpa presenter till Elvira som skulle firas idag i Reimersholm. Men eftersom jag har blivit ännu mer förkyld, att jag till och med inte kan prata, så är jag tvungen att ställa in mina planer som jag hade idag. Synd att jag har missats Elviras födelsedagsmiddag tre år i rad! 

Men det positiva igår var att Paulina och jag träffade bästa Selin! Vi satt och pratade i timmar, och det slutade att vi åt först i kungshallen sen precis efter fikade vi i Espresso house i Hötorget. Är rätt van att endast fika runt Rådmans med mina vänner, men denna Espresso house, som alltid har sett så liten ut utifrån var enorm inuti! Typ större Cafe 60, det var galet!

Jo men vad är mina planer idag? Eftersom mina ursprungliga  planer blev inställt, så har jag inga planer alls! Har iallafall ett uppdrag vilket är att bli FRISK!

Stay tuned.
Peace

Frukost med färg

Dagen frukost bestod av havregrynsgröt med jordgubbar, banan och äpple! Tips: Ta saften från jordgubbarna och häll över det på gröten, så får du ett mer färggrannare måltid.
Kategori: Mat