Sunny day!

Förra veckan hade vi en lång sovmorgon, så jag, Paow, Selma och Hawzhin passade på ta en brunch...
Jag och Nikki tog lite bilder till hennes blogg...
Såhär glad hahaha!
En av de underbaraste människan finns, Hawzhin <3...
Jag med mina underbara och fantastiska vänner...
Nu har jag fått min kamera tillbaka! Glömde den hos min moster förra veckan, men nu har storebror hämtat den. Hursomhelst har jag fått massvis med saker gjort och jag är ett steg närmare min mål. Under veckan har jag, haft inlämningar, högskoleprov och sömnlösa nätter. Men jag har också träffat många gamla vänner och dessutom skaffat ett nytt pakt med bästa Eleni. Istället för att bara gymma, så springer vi dessutom långa sträckor på kvällarna. Dessutom bojkottar jag och Eleni alla sockerprodukter!
 
Vad händer annars? Själv har jag bara två stora saker att fixa klart inför studenten vilket är matte 4 samt franska 3. Sedan är jag fri och kan börja sikta framåt. Jag lever i en konstant oro, men som sagt om jag fixar dessa saker, kan jag börja ta mitt nästa steg med Santana, vilket är Stockholms Universitet! 
 
Idag var jag med Fanny hela dagen. Vi hade massvis med saker att prata om eftersom vi har inte träffats sedan min födelsedag, vilket är flera år för oss haha! Vi pratar så mycket om framtiden, och vi två är verkligen människor med drömmar, fantastiska drömmar...
 
Stay tuned.
Peace
Kommentera inlägget här: