TGIF

Nikkis outfit för idag! Bilderna är tagna av mig.
 
Stay tuned.
Peace

Tråkig torsdag

Bilder tagna av mig till Nikkis blogg, har hon inte snygg stil!?
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har planer att gymma imorgonbitti innan frukost istället för efter frukost. Sen efter skolan ska jag plugga med Fanny på Handens bibliotek. Ska man plugga på religion, matte, engelska eller filosofi? Religion är ett måste i alla fall, troligen filosofi också. Förutom gymkläderna samt skolböckerna ska även kameran packas ner i väskan. Så fler systembilder kommer läggas upp under helgen. Annars är det plugg och jobb som inväntar denna helg.
 
Stay tuned.
Peace

South beach, Sugar free

Igår var det riktigt fint väder, så jag passade på att träffa min kusin och hennes man i stan. Vi tog riktiga sommarbilder bland annat i Kungsträdgården samt på Skeppsholmen. Sedan avslutade vi sommar promenaden med en varsin glass från Montis.


Därefter begav jag mig hem till dem. Hade som vanligt en fantastisk middag och kväll hos dem. Vi kollade en ny film med Kevin Hart och Ice Cube som heter Ride along. Sedan kollade vi på Paranormal 5 vilket resulterade att jag inte kunde sova så bra inatt. Konstigt nog hade jag lätt att sova första gången jag såg den haha.
Hursomhelst sov jag över hos dem, och sedan blev det god frukost. Inte långt efter det drog jag och gymma på Friskis och Svettis Kungsholmen, vilket jag tror jag ska fortsätta göra istället för Friskis och Svettis Svea, eftersom en är större och skönare. Däremot är Friskis och Svettis Svea närmare skolan, men om jag slutar tidigt så ska jag gymma på den i KG.
 
Jag kom nyss hem från en lång promenad med Sara. Vi satt utanför hennes port och pratade nästan i två timmar haha. VI hade mycket att prata om. Just nu sitter jag och äter vindruvor och passionsfrukt samtidigt som jag små fixar talet inför imorgon. Passionsfrukt är min nya obsession, alltså det är sjukt gott. Men aja ska fortsätta så jag blir klar och kan gå och sova.
 
Stay tuned.
Peace