Julia 18 år!!! <3

För några helger sen firade vi Julia B 18 år!! Anledningen till jag bloggar om det nu är på grund av Frida gav mig bilderna början av lovet. Lyckad kväll, matkoma och mycket dans!!!

AGNES 18 ÅR!!


Som rubriken lyder så fyllde bästa Agnes 18 år under helgen. I lördags efter jobbet, så drog jag till Nacka för att fira henne, och kvällen vart super lyckad, och mat koma inträffades. GRATTIS igen Agnes!!!

"Handen i fickan fast jag bryr mig" - Veronica Maggio

Uppdatering...
 
Jag har haft enormt mycket plugg, och jag har lyckats klarat mig igenom alla prov och inlämningar, samt läxor. Kan bero på alla Veronica låtar jag nu lyssnar på. Det var längesen man sov under natten, och inte bara på tågresorna från och till skolan. 
I torsdags lämnade jag in en fet svenska inlämning. I fredags hade jag psykologiprov samt jobbade jag efter skolan till fem. Under helgen jobbade jag i teknikmagasinet i Skärholmen, då jag och Fanny skulle vara utklädda när vi delade ut kataloger. Älskar den jobbet speciellt våran lunch som består av kebabtallrik. 
 
Eftersom jag jobbade i Skärholmen var jag hos min moster under helgen. Kommer även vara där under nästa helg samt lovet, på grund av att jag jobbar där igen. Sedan under helgen firade jag Agnes 18 årsdag, mer om det kommer imorgon! 
Idag hade jag fysikprov, vilket gick helt okej! Måste bland annat tacka Paulina som fick mig att klara igenom provet samt satsumas och Celsius Jordgubb/Kiwi  drycken som gjorde så att jag fick det näring jag behövde till provet. 
 
Nu är de flesta sakerna överstökade. Har "endast" en stor matte prov efter lovet, vilket jag vill bara få överstökat. Mina planer under lovet är att ägna mig åt mycket mattematik, gymma och jobba. Dessutom ska jag gå på teater med Frida, fira Josefine och ha biokvällar med vänner. Kan även bli utgång med vännerna, men bara om jag är på humör.
 
Seeyaa!