Maria 18-år!


Igår jobbade jag och Fanny på teknikmagasinet i Skärholmen. Det var längesen jag jobbade, så det var rätt skönt att sätta sina fötter ute på arbetsplatsen igen. Hursomhelst chillade vi ett tag med Paulina och hennes vän Prinsella efter jobbet, vilket var superkul. Sedan rullade jag till mina kusiner i Norsborg och fixade mig. Sen rullade jag vidare till Maria för att fira hennes 18-årsdag!
Idag begav jag mig till Skäris och mötte upp Fanny för att jobba. Chill arbetsdag så vi passade på att ta en lång rast. Frida besökte oss så vi beslöt alla tre för att äta libanesisk mat. Ya Allah shou tayeb! Efter jobbet rullade jag o Fanny till Kungshallen i stan och åt mer mat med mamma och hennes vännina.

Just nu ska jag ägna mig åt plugg! Ligger efter på matten, så det är dags att kötta så jag kan boka min resa till Paris!

Birthday party, Sleep over, Släktträff etc.


De tre senaste dagarna har jag haft mycket gjort.
Lördagskvällen bestod av firandet för Charlottes 18 årsdag. Vi hade sjukt kul, och kvällen blev ännu bättre när jag, Selma, Paow och Agnes drog till Julia. F. och sov över hos henne.
 
På söndagen blev det godaste frullen hos Julia, och strax därefter sprang jag, Selma och Paow som hundar till bussen! Mötte sedan upp familjen på Heron och käkade donken. Sedan drog vi till Hallunda för att möta upp kusinerna och mera skräpmat blev äten. 
 
Igår på skolan planerade jag, Selma, Paulina och Julia.F. en spontan resa till Paris! Ska inte bli för over excited tills biljetterna är bokade! Har aldrig rest till Paris, men det skulle vara en dream come true! Efter skolan drog jag och mamma till Sollentuna och mötte upp min moster  och hennes familj. Vi gick hem till min kusins blivande mans hem. Vi hade det jättetrevligt. 
 
Just nu ligger jag hemma och är helt sjuk.... Har prov imorgon så jag få bara se till att dricka mycket te, och plugga som en galning!

Skärgård, fika etc.


Idag far vi ut till skärgården, vilket var jättetrevligt. Skönt att solen börjar kikar fram så att det äntligen blir vår. Hursomhelst blev det ingen fika ute, utan vi handlade massvis med bakelsen, som vi sedan mumsade i oss här hemma!