Walking in the rain

Idag efter jobbet, så åkte jag snabbt till Handen för att ordna pass till Paris resan (vilket är om 19 dagar!). hade inga planer på kvällen, så jag och Hawzhin bestämde oss för att ta en lång skön promenad. Lyckades fånga fina bilder med systemisen!
 
Hursomhelst vill jag också dela med mig att jag har fått jobb på Mcdonalds!! Tiderna är perfekta och arbetsledaren är super trevlig. Sommarjobbar just nu via kommunen, och i måndags började jag. Arbeter är att rensa ogräs och plocka skräp, och det ska jag forsätta två veckor till....Men under helgerna jobbar jag på mcdonalds. Fått mina arbetskläder hem, alltid sitter snyggt förutom kepsen (bighead.nu)!
 
Men måste lägga mig nu, för imorgon ska man upp halv 6 för att rensa ogräs!

Grönalund

I fredags var åkte jag med familjen och släkten till Grönalund. Lucy har blivit över 140 cm, så vi kunde äntligen tillsammans åka de stora attraktionerna som hon har längtat efter alla år såsom fritt fall och jetline. Modiga Roshni provade också på dem. Dessutom invigade jag eclipse. Den hamnade bland mina top tre, super grym attraktion!

Favoritplatsen!

Förr drygt en månad sen hittade jag mitt favoritplats i Stockholm. Paulina visade nämligen mig kajen vid Liljeholmen, och blev helt pang på stället. Hursomhelst har jag besökt den stället flertal gånger sen dess, och i måndags så drog jag dit igen. Liljeholmen i mit hjärta HAHA!
 
Angående uppdateringen, så har jag inte helt enkelt viljat blogga på grund av att jag inte knappt tar några bilder med kameran. Men från och med nu tänker jag blogga oavsett om jag har tagit bilder med systemisen eller inte. Måste börja blogga aktivt. Börjar också märka att många av mina läsare har försvunnit, så det är säkert bara mina vänner som besöker bloggen i nuläget. Så nu har jag gjort tidsinställda blogginlägg dem närmsta dagarna. Hoppas ni finner blogger intressant så småningom.