Nytt och nytt


Hejsan! Idag fick jag reda på att jag har klarat fysik 1 och kemi 1. Känns skönt att jag kan lägga det åt sidan, och kan ägna mig mer tid åt dem andra ämnena. Väldigt skönt att jag kan även slippa kemikursprovet.
 
Jag och Frida har kommit överens att vi inte ska äta något onyttigt tills den 16 Februari, så jag är fett taggad på det också. Har också märkt att jag har fått fler besökare än vanligtvis, så jag hoppas att det ni finner här är intressant. 
 
Och ni som inte är nya, har kanske märkt att jag har ändrat min design rätt mycket. Jag är väldigt nöjd över den, och som ni kanske ser finns det lite nya funktioner vid sidofältet. Där kan ni se vad jag twittar om och vilka bilder som jag lägger upp på instagram, och sedan kan ni följa mig på bloglovin. Följ gärna mig här på twitter och här på bloglovin.
 
Nu ska jag fortsätta plugga så sov gött alla apor!
 
 
 

Middag: Indiska koftas


Idag bestod middagen av Indiska koftas och stekta rotfrukter tillsammans med ris.
Kategori: Mat

Lunch: Wok


Jag har börjat tänkt lägga upp lite fler matbilder, och därför ska jag skapa en ny kategori som heter "Mat". Så nu inviger jag den nya kategorin med min mammas efterlängtade wok, som jag har saknat under dessa 3 månader hon var borta. Stekta kycklingbitar, broccolin och skivade paprikar blandat med ostron- och fisksås tillsammans med ris, blev dagens lunch!
Kategori: Mat