Fridas Födelsemiddag


Denna kväll var superlyckad!

Ljusare tider


Det rör sig mot varmare och ljusare tider! Skönt att kunna gå runt med kappa utan att behöva frysa. 
 
Foto: Frida Godling
 

Bra saker!

Men tjena! Väldigt mycket har hänt under det sistonde. Tänkte visa några enstaka saker som har hänt med hjälp av bilder.
Jag, Paow och Selma bokade resa till Paris!!! Längtar så himla mycket! Kan det inte bli sommar nu?!?!

Sen fyllde min bästa vän, Frida,18 år!! WHOP! Dagen efter hon fyllde år så åt vi pong buffe samt kollade på Farliga förbindelser i dramaten. Super kul!
I onsdags var det den första deltävlingen av läroverksfejden, vilket var estetisk verksamhet som var på Södra Latin. Läroverksfejden är en tävling mellan Stockholms fyra största innestadsgymnasium: Norra Real, Södra Latin, Östra Real och Kungsholmen gymnasium. Läroverksfejden består av fyra deltävlingar som berör fyra olika kunskapsområden; Retorik, Allmänbildning, Estetisk verksamhet samt Idrott. 
 
Igår innan förstadeltävlingen blev det pizzabuffe i Pizza Hut med ett bra gäng. Sedan begav vi oss till Slussen. Alla skulle vara kläd i vitt, på grund av det är Norra Reals färg. Sedan rullade vill alla upp till Södra Latin. Det var första gången jag var med på den estetiska deltävlingen. Förra året var jag endast på Allmänbildningen som var på min gymnasium, Norra Real, samt Idrotten som var på Zinkesdamm.
 
Norra Real har aldrig vunnit, och jag tror inte heller att vi kommer vinna i år heller, men man kan alltid supportra sin skola!
Mitten av April är det då börja hända mycket saker. Har så mycket att se fram emot!! Längtar speciellt till att få se denna chica!!