Halloween at da school


Tjena!
La upp lite bilder från i fredags! Så jag har fort det gjort liksom! 
Hursomhelst, måste jag få igång nyttigheten igen! Har käkat massvis med skräpmat denna helg! I fredags var det eid, och då vräkde jag i mig massvis med onyttigheter, och lördagen proppade jag i mig mer eid mat. Sen igår, käkade jag donken som frukost, med mammsen i arlanda, och bombade i mig chips o godis hela eftermiddagen, med Fanny! Men det var liksom 29 kr/kg, när man köpte lösgodis!! Hallelujah säger jag bara!
Men nu ska jag få igång den vanan jag har haft under de fyra senaste veckor! Jag har ju faktist gått ner 12 kg!

Höst i stan


Idag passade jag och Frida på att ta lite fler bilder. 
Vill också bara skriva ner att min mamma är bäst!! Hon är väldens bästa mamma, och jag kommer sakna henne, när hon är borta tre månader i Bangladesh. Hon åker på Söndag och kommer inte hem förrens slutet av Januari! Hur ska jag klara mig? Ska spendera extra mycket tid med henne under dom här sista dagar hon är här. Jag kunde också följa med till Bangladesh under julen, om jag ville, men vi har gått med på att hon ska betala 70 procent av biljettkostnaden till Grekland som jag ska åka med mina kompisar under sommaren, istället för att jag ska åka dit till Bangladesh! Alltså är hon inte bäst eller vadå?!

23 Oktober


Idag hade vi ett stort kursprov i fysik, som höll på cirka 3 timmar. Efter provet, så firade jag och några vänner att provet var överstökat, och det gjorde vi genom att ha standart fika i Cafe 60
Just nu är jag hemma, och tråkar. Ska fixa mitt CV nu, och sen rulla to the bed. Ska upp tidigt imorgon!