Tea party

Idag hade jag det sjukt trevligt, vi var nämligen bjuda till en tea party hos Tin-tin. Jag och mina vänner hade det trevligt. Frida alltså, en väldigt speciel person hahaha.
 
Nu inväntas djup sömn.
 
 

Rock N Roll!

Hejsan svejsan haha! Här sitter jag och pluggar franska men jag tänkte snabbt berätta lite vad jag har gjort dem senaste dagarna.
 
Onsdag: Hade orientering i Lilll- Jansskogen. Orienterade med Isabelle, Selma och Ruba, kul var det. Orientering har alltid varit så fruktansvärt avancerat. Att läsa karta har inte varit min starkaste sida. Mot kvällens gång skypade jag med Selma och arbetade tillsammans med vår gemensamma historia uppsats. Skype med Frida uppstod också.
 
Torsdag: Hade skola, kommer inte ihåg så mycket om den här dagen.... Jo jag var Haninge Centrum med Fanny efter skolan. Lunch, shopping och fika var dagen bestod med. Skypade också länge med Daniela, Isabelle och Frida, vi hade så kuuul!
 
Friday: Hade skola, och efter skolan skulle jag åka hem med Hawzhin. Chillade med Frida under väntas tid. Hon väntade även på någon. Mys runt Vasastan och shopping tillkom. På kvällen var vi cirka 15 personer som skypade, och sedan bjöds massvis med främlingar från London in, vilket ledde till drama och tjafs. Sjukt hur vissa människor yttrar sig på ett så negativt sätt när de är på nätet. Nättrollar är verkligen männsikor man inte ska lägga någon energi på.
 
Idag: Träffade mina childhood friends, Sara och Eleni. Seriöst de är för roliga. Eleni kan vara riktigt borta ibland men det är därför jag och Sara älskar henne. Hon bah "det luktar korall" när hon egentligen menar klorin. Deckad.
 
 

Fika, fika och återigen fika....

Idag ägnades förmiddagen åt skola. Våran sista lektion var inställd, så jag slutade efter lunch. Jag mötte upp min kära mor i Gallerian tillsammans med min storebror Robin. Vi beställde glass från montis samt fikade. Shopping dök upp därefter och behövdes det hämtas paketer från Hotel Birger. Innan mamma åkte iväg till advokaten i Solna så beslöt vi fika återigen på Indiskas cafe, Hurry Curry. Beställde Mango Lassi och Samosa, mm riktigt gott var det. Sen så tog jag och mamma taxin hem. Det var mycket fika idag. Nu är jag hemma, och ska möta upp Eleni och Sara snart. Sen inväntar plugg som jag egentligen skulle göra under all fikande. Men ska dra nu.
 
Adjö!