IKEA

Hej! Kom nyss hem från IKEA i kungens kurva. Var där med mamma, och vi hittade sjukt bra grejer. Har fått en hel del nya saker till mitt rum. Mamma och jag hittade en skit snygg tavla till mitt rum, men vi köpte inte den utan det skulle göra när vi var fler, eftersom den var skit stor. Jag och mamma åt lunch där. Vi båda beställde grillad kyckling filèe med pommes och bearnaisesås. Jag åt också chockladmousse. Skit gott. Senare handlade vi också skit mycket ikea pizza, tårta och chips, till hemmet. Bästa! Ska plugga nu tills DH börjar. Skulle egentligen plugga hela dagen på Historia, eftersom vi har studiedag idag, vilket menas ingen skola. Men hellre IKEA än Historia hahaha. Aja vi sees.

Mys kväll med alla samlade

Hej! Hade det skit kul igår och idag. Några av mina vänner från Norra real fick träffa mina bästisar här i Nynäs det vil säga Sara, Eleni och Hawzhin. 
 
VI hade det skit kul. Vi kollade på Rec, badteacher och massa bettan avsnitt, käkade tacos buffe, frossade i oss med chips med dipp och läsk. Noor, Ann-sofie och Jossan kom förbi snabbt, bara för att hälsa. Hawzhin och Josefine drog sen, medan dom andra sov över. Vi hade lite spökhistorier, och dygnade runt 3-4. Sen idag käkade vi frukostbuffe, kollade på rec 2, spelade spel, sen drog dom hem.

Nikhils 3årsdag