Speldags!

Jag blev klar med grävningen klockan sex, sedan tog jag en dusch, åt mat och tittade lite på serien vänner. Och nu är klockan redan kvart i sju!!!! Vad dagen har gått snabbt. Tänkte spela mirror's edge, men jag kom på att playstation 3 är hemma hos min bror :( , tänkte hämta den immorn. Men då får jag väl spela mirror's edge på datorn istället!
Aja har inte så mycket mer att berätta. jag får väl spela lite, sen käka middag, och sen kanske spela lite till, men vi ses.
Seyyyaaaa!
Mirror's edge, grym spel!

Hej hej hej!

Hej! Jag vaknade runt 13, så jag har inte gjort som mycket idag. Jag har precis städat mitt rum och nu bad mamma mig om hjälp, med att gräva. Så nu är det grävningsdags. Denna Lördag är inte precis den bästa Lördagen, men jag lovade mamma att hjälpa henne när plugget är klart. Aja ska fixa tomten lite, ska ju få gäster ikväll, så det blir mycket städning :( ,inga bröder är hemma, så jag är ensam. Men senare på kvällen kan jag spela lite hahaha, om jag blir klar med det här snabbt :)
Seyyaa ska dra nu

mmmmmm... Gott med pizza.

Tjenare! Jag kom från ICA med mamma för ca. en timme sen. Vi "storhandlade", eller kanske inte storhandlade, men vi handlade ganska mycket iallafall. Sedan träffade jag Sara och Eleni, vi hade några saker att fixa, eller snarare många saker. Sen åkte jag hem, där träffade jag på Sofia från min klass, hon är tillsammans med min grannes son, så vi snackade lite. Sen var jag lite i Facebook. Jag hade tjafsat med en person, hon som tror allting handlar om henne, ehh pallar inte bry mig om folk som inte har något liv, hah. Aja käkade pizza nyss, och det var verkligen smaskigt, ska få gäster immorn, så jag måste storstäda mitt rum. Jag tänkte köpa lite skjortor och jeans imorgon, men jag får göra det på söndag istället. Aja ska kolla lite på serien Vänner, laddade ner alla episoder, så jag ska kolla lite då och då när jag inte har något att göra.
Jag bjuder lite på Phoebes jullåt haha, bästa!