2011-08-31

Hej! Idag hade jag det rätt trevligt faktist. Jag skulle egentligen börja 09.25 men det skulle vara nån friends övning klockan nio, så jag fick börja tidigare. Jag tog Gullmarsbussen, och fick sällskap av Hawzhin. Hon skulle till Fridhemsplan, så jag fick sällskap nästan hela vägen. Sen när jag kom fram, så skulle vi samlas i Aulan, så jag satte mig med Frida och Selma. Efter en timmes prat om mobbning o.s.v. så gick vi sedan till klassrummet, och där hade vi fler friends övningar. Sen skulle vi välja ut två representanter, en kille och en tjej, från klassen. Så jag hade rätt svårt att välja faktist. Sen så hade vi en och en halv timmes rast. Så jag, Frida, Elin.F , Julia.F och Daniela gick till en park, som låg mittemot statsbiblioteket. I parken tog vi massvis med kort, och åkte linbana, sen drog vi till donken och käkade hamburgare. Jag tog en annan variant av en kycklingburgare, inte Mcchicken meny, utan nån grillad kyckling med nån speciell sås. Och jag säger en sak, beställ aldrig den! Den smakade inte kyckling utan det smakade läskigt. Aja, sen var Elin fortfarande suget på något, så vi drog till hemmakväll, där Elin och Julia köpte godis. Sen drog vi tillbaka till skolan. När jag kom dit, så ville Pontus prata med mig, alltså min mentor. Han berättade till mig att jag hade blivit utvald som en friends representant, jag fick 29 röster av 32, helt sjukt! Blev skit glad, att så många personer i klassen tycker att jag är schysst! Det är alltid roligt att höra :D Ruba var den andra representanten, och vi båda ska imorgon vara med i en Friends utbildning, som kommer pågå hela dagen, synd att jag kommer få missa lektioner, vill ju inte komma bak med uppgifterna. Aja, sen hade vi matte. Jag och Selma ägde på det, vi typ gjorde skit många uppgifter och hade roligt samtidigt, så hon är min nya matte-partner. Sen hade vi Svenska. Vi hade nån slags prov, var inte säker vad, men det var ett slags test. Efter svenskan slutade. jag fick sällskap av Julia. B till västerhaninge, sen tog jag bussen hem själv. Nu är jag hemma och slappar lite. Tänkte plugga snart till Biologin, men jag måste bestämma mig vad för kläder jag ska ha på mig imorgon. Insparksfesten är ju då, så det kommer att vara trevligt.
Men jag ska dra nu, internet börjar bli lite knasig, men det kommer nog att bli bättre.  Aja seyaaa
Hej! Idag hade jag det rätt trevligt faktist. Jag skulle egentligen börja 09.25 men det skulle vara nån friends övning klockan nio, så jag fick börja tidigare. Jag tog Gullmarsbussen, och fick sällskap av Hawzhin. Hon skulle till Fridhemsplan, så jag fick sällskap nästan hela vägen.
 
Sen när jag kom fram, så skulle vi samlas i Aulan, så jag satte mig med Frida och Selma. Efter en timmes prat om mobbning o.s.v. så gick vi sedan till klassrummet, och där hade vi fler friends övningar. Sen skulle vi välja ut två representanter, en kille och en tjej, från klassen. Så jag hade rätt svårt att välja faktist. Sen så hade vi en och en halv timmes rast. Så jag, Frida, Elin.F , Julia.F och Daniela gick till en park, som låg mittemot statsbiblioteket. I parken tog vi massvis med kort, och åkte linbana, sen drog vi till donken och hemmakväll.
 
Sedan fick jag veta att jag och Ruba blev utvalda som en friendsrepresentanter så det var roligt, och vi båda ska imorgon vara med i en Friends utbildning, som kommer pågå hela dagen. Skönt att få missa lektioner.
 
Nu är jag hemma och slappar lite. Tänkte plugga snart till Biologin, men jag måste bestämma mig vad för kläder jag ska ha på mig imorgon. Insparksfesten är ju då, så det kommer att vara trevligt.
 
Men jag ska dra nu, internet börjar bli lite knasig, men det kommer nog att bli bättre.  Aja seyaaa

2011-08-29

 
Hej!
Idag var ett riktigt slapp dag!
 
Både jag och Josefine behövde gå till banken till. Jag behövde lösa in en check, så jag, hon och några andra drog till plattan. Senare försökte vi alla tävla om vem som vågar kasta plommon i den stora fontänen, hahah. Därefter åkte vi runt Djurgården. Super trevligt var det.
 
Lunchen idag var "mums fille babba", kyckling med curry sås och ris är alltid älskad. Under hålltimmen gjorde jag klart Historia läxan på biblioteket. Sen hade vi idrott, och sen slutade jag för dagen. Innan jag drog hem så köpte jag och Selma billjetter till Insparksfesten som kommer vara på Torsdag, den äger rum på PURE Stureplan, så det kommer att vara roligt.
 
Sen när jag kom hem, så var ingen hemma och jag var utlåst! Och det var jag under två timmar. Under den tiden jag var utlåst så, drog jag till Hawzhins hem, men hon var inte där. Så jag typ chillade i hennes vardagsrum, och fick massa godfika, hahaha.
Nu är jag hemma, och ska snart plugga på franskan, efter den här jäkla inlägget haha. Men jag ska dra nu så vi ses!

2011-08-27

 
Haha förlåt för den dåliga uppdateringen behöver inte att förklara varför, jag inte har bloggat på några dagar :/ Men jag kan berätta lite från vad jag gjorde igår :D
 
Igår började jag 08.40, alltså hade jag sovmorgon. Tog bussen med Hawzhin in till stan. Jag kom till skolan runt kl åtta så jag passade på att prata med kuratorn om min inloggningsuppgifter till fronter i Norra reals hemsida. Hon visste inte hur man skulle göra, så jag fick prata med rektorn, sen med bibliotekarien, och sist med damen i expeditionen. Till slut så fixade dom det! Värsta processen. Vanligtvis brukar folk fixa till mig utan att jag ska behöva göra något. Men här bah måste jag gå runt själv. Aja vad ska man göra.
 
Under håltimmen drog jag och några andra från klassen till hemmakväll och köpte lite godis. Därefter chillade vi på Norra Reals underpakering. Sedan under fysiken när jag och Frida smygåt godis, så fastnade en godis i min hals, och jag kunde inte andas!! Men tack vare gud så kunde jag svälja in den.
 
Sen hade vi matte, en och en halv timme. Slutet av lektionen kom Julia M in i klassrummet, vilket är en tjej som går i min klass. Jag tror hon var borta under hela dagen, men hon sa i alla fall att hon skulle sluta vår klass och byta till kungsholmens gymnasium. Men vi tog gruppfoton o.s.v. och sa adjö till henne.
 
After scholish drog jag till Åhléns för att köpa nya block samt ny almanacka och pärm. Fikade med Hawzhin och Eleni, och som vanligt beställde jag morotskaka och varm choklad haha.
 
Nu är man i alla fall hemma och biologirapport, idrotts läxa inväntar och imorgon ska jag hjälpa min moster och mina kusiner med deras flyttkartonger.